Sharp printer

Het volledige assortiment van Sharp printers is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vrijwel elk bedrijf en elk budget. Daarom bieden wij compacte en betaalbare modellen Sharp printers aan met slimme productiviteit functies die ideaal zijn voor kleine en middelgrote bedrijven. 

Waarom kiezen voor een printer van Sharp?

In veeleisende bedrijfsomgevingen transformeren de krachtige multifunctionals van Sharp de manier waarop u met informatie werkt door iedereen in uw team eenvoudig toegang te bieden tot de print-, kopieer- en scan mogelijkheden die zij nodig hebben – ongeacht waar en wanneer zij deze ook nodig hebben.

De printers van Sharp zijn veelzijdige all in one printers van dit moment. Wij bieden verschillende Sharp printers aan voor een scherpe prijs. De krachtige en compacte all in one printers zijn geschikt voor ieder kantoor en blinken uit in multifunctionele prestaties. Zo kunnen de printers printen, kopiëren, scannen en faxen en staan ze er om bekend een hele hoge afdruksnelheid en scansnelheid te hebben. 

MX-2630N van Sharp

De MX-2630N A3 multifunctionele kleurenprinter (MFP) kan eenvoudig uitgebreid worden met een breed assortiment aan opties en upgrades, waardoor deze makkelijk is aan te passen aan uw toekomstige behoeften op kantoor. Deze opties optimaliseren de productiviteit en zijn ideaal voor elke drukke werkgroep die behoefte heeft aan hoge prestaties, hoge kwaliteit kleurenafdrukken en veelzijdigheid.De functies voor energiebeheer die het stroomverbruik verlagen, zowel in actieve als in stand-by stand, helpen uw organisatie om kosten te besparen en tegelijkertijd milieuvriendelijk te zijn.

Kunnen wij u verder helpen?

Heeft u vragen over onze printers van Sharp? Of komt u er niet uit? Wij helpen u graag! Ons serviceteam staat klaar om u te helpen bij al uw vragen of bij het uitzoeken van uw Sharp printer en printerbenodigdheden. U bent ook van harte welkom in één van onze showrooms waar u zich uitvoerig kunt laten adviseren door onze productspecialisten.