Printer leasen

Bent u op zoek naar een goede printer die u kunt leasen? Dan bent u bij Docuprofs aan het juiste adres. Wij leasen printers, passend bij uw bedrijf, tegen vaste lage prijzen! 

Printers zijn, afhankelijk van de gewenste functionaliteiten en het merk, vaak dure investeringen voor bedrijven. De meeste bedrijven kiezen voor een multifunctionele printer, wat inhoud dat deze printer naast printen ook kan kopiëren, scannen en overige functies uitvoert. Echter, staan deze printers er om bekend dat ze erg kostbaar zijn om aan te schaffen. Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een multifunctionele printer, maar wilt u deze grote investering niet in een keer maken? Dan is het leasen van een printer een geschikte oplossing voor u.

Voordelen van het leasen van een printer  

Het leasen van een printer brengt veel voordelen met zich mee. Zo hoeft u, zoals eerder genoemd, het investeringsbedrag niet in een keer te betalen. U ‘huurt’ als het ware de printer van Docuprofs. Naast het initiële investeringsbedrag komen er ook vaak terugkerende servicekosten en soms zelfs reparatiekosten aan te pas als de printer kapot gaat. Een van de voordelen van het leasen van een printer is dat reparatie en servicekosten altijd bij de leaseprijs zijn inbegrepen. Zo heeft u nooit last van onvoorziene kosten. 

Printer leasen bij Docuprofs

Heeft u besloten een printer te leasen? Dan wilt u vast graag weten wat voor printer het beste bij uw bedrijf en de werkzaamheden die uw bedrijf uitvoert past. Graag gaat een van onze specialisten met u in gesprek over het gewenste gebruik van de printer, kleur- en/of zwart-wit printer en overige functionaliteiten. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de juiste printer, welke u daarna tegen een vaste lage prijs kunt leasen. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms.