Wereldwijde communicatie heeft een gigantische groei doorgemaakt. De groei heeft helaas ook de kans op aanvallen en inbreuken op de veiligheid van bedrijfsinformatie sterk laten stijge. In zakelijke omgevingen vormen multifunctionals een essentieel onderdeel van de werkprocessen. Het is dan ook van levensbelang om deze multifunctionals goed te beveiligen tegen bedreigingen van buiten af. Dankzij ons groot aanbod aan oplossingen zorgen wij ervoor dat de veiligheid van uw bedrijfsdata gewaarborgd wordt.

Een veilige beveiliging houdt dus ook in dat u ook veilig kunt printen. Het is dus zeer raadzaam dat u over de juiste beveiliging beschikt zodat u de belangrijkste onderdelen van uw organisatie kunt beschermen. Als uw printers dagelijks veel gegevens versluizen, is een waterdichte controle essentieel.

Naast de beveiliging is AVG voor ons ook een aandachtspunt. AVG creëert mogelijkheden voor uw bedrijf. U wilt tenslotte géén datalekken rapporteren en wél beschikbaarheid, integriteit en veiligheid van informatie. Dat laatste liefst aangevuld met grotere efficiëntie van informatieverwerking. Wij leveren op maat gemaakte oplossingen die u helpen aan de AVG te voldoen. Zo worden al onze machines standaard geleverd met een Data Security Kit (software die de veiligheid van uw bedrijfsinformatie beschermd). Dit is namelijk een extra beveiligingstool om datalekken via de machine(s) te voorkomen.

Neem contact op

De voordelen

  • Veiligheid
  • AVG
  • Extra beveiligingstools

U bent van harte welkom

Bent u op zoek naar een nieuwe printer of multifunctional of zoekt u een betrouwbare software- of cloudoplossing? Kom langs in één van onze showrooms en laat u uitvoerig adviseren door onze productspecialisten.