Konica Minolta printer

De multifunctionele printers van Konica Minolta zorgen voor een soepele workflow in de dagelijkse verwerking van documenten. Printen, kopiëren, faxen, scannen en speciale afwerkingsopties zoals nieten en ponsen – alles gecombineerd in één systeem! Deze printer mag dus niet ontbreken op kantoor. 

Waarom kiezen voor een printer van Konica Minolta?

Scherpe prijzen en een goed product zijn essentiële factoren om op hedendaagse markten succesvol te zijn. In de printindustrie betekent dit een combinatie van een uitgebreid productaanbod, betrouwbare technologie en kostenefficiënte calculatie. Al deze essentiële factoren komen samen in de printers van Konica Minolta.

 

De printers van Konica Minolta zijn een van de meest bekende en veelzijdige all in one printers van dit moment. Wij bieden verschillende Konica Minolta printers aan voor een scherpe prijs. De krachtige en compacte all in one printers van Konica Minolta zijn geschikt voor ieder kantoor en blinken uit in multifunctionele prestaties. Zo kunnen de printers printen, kopiëren, scannen en faxen en staan ze er om bekend een hele hoge afdruksnelheid en scansnelheid te hebben. 

AccurioPrint C759 van Konica Minolta 

Een van onze hardlopers van dit moment is de AccurioPrint C759. De Konica Minolta AccurioPrint C759 is het nieuwe model ter vervanging van zijn voorganger de Konica Minolta Bizhub C754e. Deze veelzijdige A3 multifunctional printer kan tot 75 pagina’s per minuut printen in zwart-wit van SRA3 tot A6 formaat. Naast printen is het ook mogelijk om te scannen tot maar liefst 240 pagina’s per minuut en te kopiëren en faxen. De Konica Minolta Bizhub C759 beschikt over extra beveiligingsopties: beveiligde netwerkintegratie, encryptie van gegevens, overschrijven harde schijf en geavanceerde gebruikersauthenticatie. Uit te breiden met flexibele ladeconfiguraties en finisher opties.

Kunnen wij u verder helpen?

Heeft u vragen over onze printers van Konica Minolta? Of komt u er niet uit? Wij helpen u graag! Ons serviceteam staat klaar om u te helpen bij al uw vragen of bij het uitzoeken van uw printer en printerbenodigdheden.