Factuurverwerking

Wat doet uw bedrijf aan factuurverwerking? Ons team weet als geen ander hoeveel tijd de administratie, verwerking en betaling van inkoopfacturen kost. Deze uren aan administratie zijn allemaal onnodige kosten en die wil elk bedrijf zo minimaal mogelijk houden. Daarom heeft Docuprofs een eenvoudige tool die werkt voor kleine en grote ondernemers, instellingen en organisaties. Door de document- en informatiestromen volledig te digitaliseren maakt dat u veel minder tijd kwijt bent, efficiënter werkt en de kosten overzichtelijk houdt.

Hoe werkt digitale factuurverwerking?

  1. Scan de inkoopfactuur in en de belangrijkste gegevens als factuur-, betalings- en klantgegevens worden automatisch herkend. Een digitale factuur wordt in het systeem geplaatst (zonder te scannen) en daar gebeurt hetzelfde mee, alle belangrijke gegevens worden herkend. Alle digitale facturen worden gearchiveerd en dus is het gemakkelijk oude facturen terug te vinden.
  2. Nadat u bovenstaande handeling heeft ondernomen, kan de factuur worden gecheckt en goedgekeurd door de belanghebbenden (zoals de administratie en financiële afdeling). Vervolgens wordt de factuur automatisch doorgestuurd naar het betalingssysteem.
  3. Voor de finance-afdeling is de factuur nu zichtbaar en kan deze nu verwerkt/betaald worden

Voordelen van digitale factuurverwerking

  • Directe kostenbesparing van minstens 40%
  • Volledig betrouwbaar, overzichtelijk en inzichtelijk systeem; waarin verwerking, cashflow en voorraadbeheer te zien zijn.
  • Door deze slimme oplossing besteed u gemiddeld 65% minder tijd aan factuurverwerking.
  • Betaling is voor een licentie of de software.
  • Werkt perfect in het nieuwe werken en bij het hebben van diverse branches.
  • Automatisch voldoe je aan alle eisen omtrent factuuradministratie, zoals bewaarplicht.

Kunnen wij u verder helpen?

Wij helpen u graag met de verwerking van uw facturen. Heeft u nog vragen over factuurverwerking? Wij helpen u graag! Ons serviceteam staat klaar om u te helpen bij al uw vragen over het uitbesteden van uw contractbeheer. Liever langskomen? Dat kan ook! Wij helpen u graag met al uw vragen in een van onze showrooms.